اسدی ع.، و نادری مهدیی ک، (1388)، کشاورزی پایدار، تهران: انتشارات پیام نور.
اﻣﻴﻨﻲﺭﻧﺠﺒﺮ غ، (1384) «ﻛﺸﺎﻭﺭﺯﻱ ﭘﺎﻳﺪﺍﺭ»، ﻧﺸﺮﻳﻪ ﻋﻠﻤﻲ ﺗﺨﺼﺼﻲ ﺩﻓﺘﺮ ﻣﺤﻴﻂﺯﻳﺴﺖ ﻭ ﺗﻮﺳﻌة ﭘﺎﻳﺪﺍﺭ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯﻱ، ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺟﻬﺎﺩﻛﺸﺎﻭﺭﺯﻱ.
حبیبپور ک. و صفری ر، (1391)، راهنمای کاربرد spssدر تحقیقات پیمایشی، تهران: انتشارات لویه.
سواری م.، شیری ن. و شعبانعلی فمی ح، (1391)، «کشاورزی ارگانیک (زیستی) راهبردی در جهت محیطزیست پایدار روستایی»، دومین کنفرانس برنامهریزی و مدیریت محیط زیست. 26 و 27 اردیبهشت. تهران. 11-1.
شریفیمقدم م (1392) «تحلیل اقتصادی- اجتماعی کشاورزی ارگانیک با بررسی موجود»، قابل دسترس در: www.organic.javanblog.com (آخرین دسترسی: 25 آذر 1393).
شریفی مقدم م، ( 1387)، «سند راهبردی توسعه کشاورزی ارگانیک در ایران. سازمان ترویج، آموزش و تحقیقات کشاورزی»، قابل دسترس در:
http://www.berenge.com/Articles/ShowArticle.aspx?ArticleID=2999 (آخرین دسترسی: 25 آذر 1393).
صالحی س.، رضایی مقدم ک. و آجیلی ع، (1387)، «کاربرد تکنولوژیهای نظارت عملکرد :الگویی برای کشاورزی پایدار»، مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی، 4(1): 32-15.
صالح نسب غ، (1381)، بهبود ترویج کشاورزی، تهران: انتشارات معاونت ترویج و نظامهای بهرهبرداری
عسگری ح. و حسنی مقدم م، (1389)، سند برنامهای راهبردی توسعة تحقیقات گیاهپزشکی کشور، تهران: انتشارات مؤسسة تحقیقات گیاهپزشکی کشور.
مارکوس ا، (1390)، «خبرنامة داخلی انجمن ارگانیک ایران» 3(3): 10- 1. قابل دسترس در http://organic-farming.persianblog.ir/1390/10 (آخرین دسترسی: 15 آذر 1393).
محمدی ف، (1389)، «طراحی الگوی کشاورزی پایدار کم نهاده در تولید محصولات گلخانهای استان تهران»، رسالة دکتری ترویج و آموزش کشاورزی، تهران: دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم وتحقیقات.
محمودی ح.، مهدوی دامغانی ع. و لیاقتی ه، (1387)، درآمدی بر کشاورزی ارگانیک (زیستی)، مشهد: جهاد دانشگاهی مشهد.
مرادی پ. و نجفآبادی ا، (1390)، «موانع بهکارگیری استاندارد عملیات مناسب کشاورزی جهانی (گپ جهانی) در بخش کشاورزی ایران»، مجلة پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی،4(1): 39-27.
مقصودی ط. وداودی ه (1388)، «بررسی میزان پایداری کشت سیب زمینی و تحلیل عوامل مؤثر برآن»، مجلة ترویج و اقتصاد کشاورزی، (2)1: 101-89 .
ملکسعیدی ح.، آجیلی ع. و رضایی مقدم ک، (1388)، «عوامل مؤثر بر دانش کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان نسبت به کشاورزی ارگانیک»، مجلة تحقیقات اقتصاد در توسعة کشاورزی ایران، 40 (2): 91-81.
مهدوی دامغانی ع.، کوچکی و.، قربانی ه.، لیاقتی س. و فرزانه م، (1387)، کشاورزی زیستی (ارگانیک) استانداردها، اصول تأیید صلاحیت، گواهی و بازرسی، تهران: انتشارات دانشگاه شهید بهشتی. تهران.
نصراصفهانی ا. و میرفندرسکی س، (1385)، «کشاورزی ارگانیک گسترش مییابد» ماهنامه سرزمین سبز،42: 14-12.
نوروزی ع. و شهبازی ا، (1389)، «نقش ترویج در توسعة کشاورزی اُرگانیک (زیستی) در روستاهای کشور»، توسعة روستایی، 2(2): 22-1.
De Buck A. J., Rijn I. V., Röling N. G. and Wossink G. A. A. (2001). Farmers' reasons for changing or not changing to more sustainable practices: an exploratory study of arable farmers in the Netherlands. The Agricultural Extension and Education. 7: 153-166.
Hewlett E. and Melchett P. (2008). Can organic agriculture feed the world? A review of the research. In IFOAM organic world congress. June 16-20. Modena, Italy.
Gundogmus E. (2006). A comparative analysis of organic and conventional direct apricot production on small households in Turkey. Asian Plant Sciences. 5: 98-104.
Khaledi M., Gray R., Weseen S. and Sawyer E. (2007). Assessing the barriers to conversion to organic farming: an institutional analysis. Department of Agricultural Economics University of Saskatchewan. Final report. 67p.
Leifeld J. ( 2012.) How sustainable is organic farming?. Agriculture, Ecosystems and Environment. 150: 121-122.
Midmore P., Padel S., McCalman H., Lampkin N. H., Fowler S. and Isherwood J. (2001). attitude to organic production: a survey of producers. Unpublished final report to MAFF, Institute of Rural Studies, University of Wales, Aberystwyth.
Mishra B. B. and Nayak K. C. (2004). Organic farming for sustainable agriculture. Orissa Review. 42-45.
Salazar R. C. (2005). Social and institutional opportunities and constraints of organic agriculture in the Philipines. Conference on International Agricultural Research for Development. October 11-13. Stuttgart-Hohenheim.
Sanderson K. (2004). Extension support for organic farmers in the south: A functionof attitude, knowledge, or confidence?. Theseis of Master. University of Florida.
Sterrett S., Groover G. E., Taylor D. B. and Mundy K. (2005). Describing organic agricultural production in virginia results of the 2004 farm survey. virginia’s rural economic analysis program. Department of Agricultural and Applied Economics, College of Agriculture and Life Sciences, Virginia Tech. 29p.
Stobbelaar D. J., Casimir G., Borghuis J., Marks I., Meije L. and Zebeda S. (2006). Adolescents attiudes toward organic food :A survey of 15-to16 years old school children. Internatinal Consumer Studies. 21: 45-60.
Willer H. and Kilcher L. (2012). The world of organic agriculture - statistics and emerging trends 2012. Research Institute of Organic Agriculture (FiBL), Frick, and International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM), Bonn.