آجودانی، زهرا و مهدیزاده، ح. 1388، زمینهیابی امکان توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارشناسان کشاورزی، ترویج و آموزش کشاورزی، 2(4): 65-73.
پاپزن، ع. و شیری، ن. 1391. بررسی موانع و مشکلات توسعه کشاورزی ارگانیک، اقتصاد فضا و توسعه روستایی، 1(1): 113-126.
جعفری، ا.، مجلوجی، م.، صلحی، م. و دوازده امامی، س. 1386. اصول و مبانی و چالشهای کشاورزی ارگانیک، کشاورزی پایدار، 4(3): 13-19.
رضوی، س.ح.، پورطاهری، م. و رکنالدین افتخاری، ع. 1394. ارزیابی جایگاه توسعه کشاورزی ارگانیک در مناطق روستایی ایران، مطالعه موردی: تولیدکنندگان محصولات ارگانیک گواهیشده و در حال گذر، پژوهشهای روستایی، 6(1): 27-45.
رنجبرشمس، ح. و امیدی نجفآبادی، م. 1393. عوامل مؤثر بر نگرش مصرف محصولات کشاورزی ارگانیک در تهران، پژوهش ترویج و آموزش کشاورزی، 7(2): 51-62.
شوکتفدایی، م.، خالدی، م. و صادقی، ا. 1393. بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان به کشت محصول ارگانیک در میان گوجهفرنگیکاران استان البرز، اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 45(3): 521-528.
فاطمی، م. و شاهولی، م. 1392، تبیین نظام ارتباطات و اطلاعرسانی ترویج کشاورزی ارگانیک بر مبنای حکمت توحیدی، برنامهریزی و آمایش فضا، 17(4): 129-158.
قدیمی، ع.، شعبانعلی فمی، ح. و اسدی، ع. 1391، بررسی عوامل مؤثر بر نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی ارگانیک، مطالعه موردی: شهرستان فریدن، ترویج و آموزشهای کشاورزی، 5(4): 69-80.
کریمی، ا.، صدیقی، ح. و بابایی، ع. 1390، بررسی موانع پیشبرد کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی، تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 2(2): 231-242.
مجردی، غ.، گلباز، س. ش. و عطایی، ح. 1393، تحلیل سازههای پیشبرنده و بازدارنده پذیرش کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی زنجان، علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 10( 2): 1-15.
محمودی، ح.، مهدوی دامغانی، ع. و لیاقتی، ه. 1387، درامدی بر کشاورزی ارگانیک (زیستی)، مشهد انتشارات جهاد دانشگاهی، 50ص.
مقیسه، س.، 1390. بررسی وضعیت کشاورزی ارگانیک در ایران، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، 5ص.
نصابیان، ش.، مؤذنی، ن. و محمدی، ه. 1393. بررسی عوامل مؤثر بر بهرهوری انرژی کشت ارگانیک، مطالعه موردی: روستائیان استان گلستان، راهبردهای توسعه روستایی، 1(4): 25-37.
نوروزی، ع. و شهبازی، 1. 1389. نقش ترویج در توسعه کشاورزی ارگانیک در روستاهای کشور، توسعه روستایی، 2(2): 1-22.
Acs, S. 2006. Bio-economic modelling of conversion from conventional to organic farming. Ph.D. dissertation, Wageningen University, The Netherlands.
Angulo, A.M., Gil, J.M. and Tamburo, L. 2003, Food safety and consumers’ willingness to pay for labelled beef in Spain, paper presented at the 83rd EAAE Seminar, Chania, 4-6 September, available at: www.maich/eaae.
Asami, D. K., Hong, Y. J., Barrett, D. M. and Mitchell, A. E. 2003, Comparison of the total phenolic and ascorbic acid content of freeze-dried and air dried marionberry, strawberry and corn grown using conventional, organic and sustainable agriculture, practices. Journal of Agricultural and Food Chemistry, no51, 1237-1241.
Aygen, G. F. 2012. Attitudes and behavior of turkish consumers with respect to organic foods. international business and social science. 18.
Azzurra, A., Riccardo, V. 2016. Organic farming and sustainability in food choices: an analysis of consumer preference in Southern Italy, Agriculture and Agricultural Science Procedia, no 8, 193 – 200 pp.
Faller, A. L. K. and Fialho, E. 2010. Polyphenol content and antioxidant capacity in organic and conventional plant foods. The Journal of Food Composition and Analysis, 23(6): 561-568.
Flora, P,2015, Organic Farming Education in Azerbaijan, Present and Future, Social and Behavioral Sciences 197, 2407 – 2410 pp.
Food and Agriculture Organisation of the United Nations (FAO). 2005. Organic Agriculture, Environment and Food Security, Environment and Natural Resources, 6-48 pp.
Karki, L., Schleenbecker, R and Hamm, U. 2011. Factors influencing a conversion to organic farming in Nepalese tea farms. Journal of Agriculture and Rural Development in the Tropics and Subtropics, 2: 113–123.
Khaledi, M., Gray. R., Weseen, S. and Sawyer, E. 2007. Assessing the Barriers to Conversion to Organic Farming: An Institutional Analysis, Department of Agricultural Economics University of Saskatchewan.
Kubala, J., Grodzinska, M., Cichon, M. 2008, Motivations For Organic Farming Among Farmers Farming among Farmers Form Malopolska Province,Poland, On WebSite; www. Inderscience.com/ search/ index.php. action=record&rec-id.
Leifeld, J. 2012. How sustainable is organic farming?, Agriculture, Ecosystems & Environment, 150: 121-122.
Mukesh, K., Vishal, P. and Dolly, G. 2008, Organic Farming-principles and practices for progressive agriculture. Green Farming, 6:16 –19.
Olhan, Emine , Ataseven, Yener , and Gun , Sema, 2005, Organic Farming in Turkey. Pakistan Journal of Biological Sciences, 8(3): 505-509.
Shi-ming, M. and Sauerborn, J. 2006. Review of History and Recent Development of Organic Farming World Wide. Agricultural Science in China, 5: 169- 178.
Sterrett, S., Groover, G. E., Taylor, D. B. and Mundy. K, 2005. Describing Organic Agriculture Production in Virginia Results of the 2004 Farm Survey Virginia,s Rural Economic Analysis Program, Department of Agricultural and Applied Economics, College of Agriculture and Life Sciences, Virginia Tech.
Trewavas, A. 2004. A critical assessment of organic farming and food assertions with particular respect to the uk and the potential environmental benefits of no till agriculture, journal of crop protection, no 23, 757-781 pp.
United Ststes Department of Agicultur. 2013. What is Organic?, Retrieved From http://www.NOSB.al.htm
Wheeler, S. 2008. What influences agriculture professionals views towards organic agriculture?, Ecological Economics, 65(1): 145-154.