احمدوند، م. و کرمی، ع. 1386. نظام اطلاعات کشاورزی استان همدان: تعیین کنندههای موفقیت علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 3(1): 96-83.
اسدی، ع.، شریف زاده، ا. و شریفی، م. 1387. بررسی انگارههای رفتار اطلاعیابی کشاورزان گوجه فرنگیکار (مطالعه موردی بادوله در استان بوشهر). اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 39(1): 43-31.
حیدری ساربان، و. 1390. بررسی عوامل اجتماعی و اقتصادی مؤثر بر دانش کشاورزان گندمکار پیرامون مدیریت آب زراعی (مطالعه موردی شهرستان مشکین شهر). پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 4(4): 111-96.
رضوانفر، ا. و ویسی، ه. 1381. رفتار ارتباطی کشاورزان در استان آذربایجان شرقی. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، 6(4): 51-41.
سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان. 1391. آمار تولید و سطح زیر کشت محصولات زراعی استان زنجان 1390. قابل دستیابی در: http://zanjan.agrijahad.ir، آخرین دسترسی: 3 آذر 1395.
وزارت جهاد کشاورزی ایران. 1390. کارنامه محصولات باغی به تفکیک محصول. قابل دستیابی در: http://maj.ir/portal، آخرین دسترسی: 15 آذر 1395.
صبوری، م.، ملک محمدی، ا.، چیذری، م. و حسینی، م. 1390. جهتگیریهای آتی نقشهای ترویج در توسعه کشاورزی از نظر کنشگران نظام دانش و اطلاعات کشاورزی. فصلنامه روستا و توسعه، 14(4): 26-1.
عباسی، ف.، سلطانی کودشکی، ع.، کیانی، ع.، زراعی، ق.، شهین رخسار، پ. و خرمیان، م. 1391. ارزیابی میان آگاهی کشاورزان و تحلیل وضعیت و نحوه بهرهبرداری از منابع آب و خاک (مطالعه موردی در استان های تهران، خوزستان، مازندران و گلستان). مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 43(3): 397-387.
عنایتی راد، م.، آجیلی، ع.، رضایی مقدم، ک. و بیژنی، م. 1388. عوامل مؤثر بر دانش کشاورزان ذرتکار در زمینه کشاورزی پایدار در منطقه شمال غرب خوزستان. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 5(2): 59-68.
کلانتری، خ. و شعبانعلی فمی، ح. 1387. اقتصاد توسعه کشاورزی. چاپ اول. انتشارات پیام نور، تهران.
گلباز، س. کرمی دهکردی، ا . و مجردی، غ. 1394. نابع اطلاعاتی تأثیرگذار بر تصمیم پذیرش نوآوری آزمایش خاک توسط انگورکاران شهرستان خرمدره. فصلنامه راهبردهای توسعه روستایی، 2: 81-100.
ملک محمدی، ا.، آذرکردار، ه.، رضوانفر، ا. و بابالار، م. 1387. بررسی رفتار اطلاعیابی توتفرنگیکاران استان کردستان. علوم کشاورزی ایران (ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی)، 32(1): 59-49.
نقشه علمی جامع بخش کشاورزی. 1391. قابل دستیابی در:http://agrisis.areo.ir ، آخرین دسترسی: 2 بهمن 1394.
Chervin, C., Aked J. and Crisosto, C. H. 2013. Grapes. Available at: http://ucce.ucdavis.edu/files/datastore/234-2456.pdf. Visited: 2015.04.15.
Coakes, S. j. 2010. SPSS 21.0 Analysis without Anguish, Wiley, Sydney, Australia, 2012.
Dinpanah, G. h. and Lashgarara, F. 2011 Factors influencing the information seeking knowledge of wheat farmers in Iran. African Journal of Agricultural Research, 14: 3419-3427.
Dutta, R. 2009. Information needs and information-seeking behavior in developing countries: A review of the research. The International Information & Library Review, 41(1):44-51.
Foster, A. 2004. A nonlinear model of information-seeking behavior. Journal of the American Society for Information Science and Technology, 55(11): 228- 237.
Glendenning, C. J., Babu, S. C. and Okyere, K. A. 2012. Information search behaviors of Indian farmers: implications for extension services. Journal of agricultural education and extension, 18(5): 493_507.
Krejcie, R.V. and Morgan, D.W. 1970. Determining sample size for research activities. Educational and Psychological Measurement, 30(3): 607-610.
Liang, W. 2012. An Empirical research on poor rural agricultural information technology services to adopt. Procedia Engineering, 2012 International Workshop on Information and Electronics Engineering (IWIEE) , 1578-1583
Lwoga, E. T. Ngulube, P. and Stilwell, P. 2010. Information needs and information seeking behavior of small-scale farmers in Tanzania. Available at: http://www.ajol.info/index.php/innovation/article/view/60088. Visited: 2015.04.15.
Njoku, I. F. 2004. The information needs and information-seeking behavior of fishermen in lagos state, Nigeria. The International Information & Library Review, 36(4): 297–307.
Ugwoke, B. U. 2013. Promoting nigerian agriculture through library and information services. International journal of information management, 33(3): 564– 566.
Wilson, T.D. 2000. Human information behavior. , Informing Science, 3(2): 49- 55.