بخشوده، م.، شاهنوشی، ن.، فیروز زارع، ع.، دوراندیش، آ. و آذریفر، ی. 1390. بررسی عرضهی خوراک دام و طیور برای کفایت عرضهی مواد پروتئینی حیوانی در ایران. فصلنامه اقتصاد کشاورزی، (5)4: 131-158.
تارمست، ق. فرهانی نیک، ح. فخرائی، ع. 1379. برآورد پارامترهای سیستم تقاضای تقریباً ایدهآل و بررسی تقاضا برای گروهی از خوراکیها در ایران. مجلۀ دانش کشاورزی، 10(3): 59-73.
حسن پور، الف. 1378. بررسی رفتار قیمت سیب زمینی، گوجه فرنگی و پیاز با استفاده از سیستم تقاضای معکوس، مجموعه مقالات سومین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران.
سحرابی، ف.، حسین زاد، ج. و دشتی، ق. 1390. برآورد سیستم تقاضا برای گروه اصلی کالاهای خوراکی خانوارهای شهری در ایران با استفاده از سیستم تقاضای معکوس. تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 3(4): 17-31.
شاهنوشی، ن.، بخشوده، م.، فیروز زارع، ع.، آذرین فر، ی. و نیکوکار، ا. 1390. بررسی کفایت عرضه محصولات پروتئین حیوانی در راستای اهداف برنامه چهارم توسعه. فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، 19(74):249-221.
عزیزی، ج.1380. تخمین توابع تقاضای انواع گوشت در ایران. فصلنامۀ اقتصادکشاورزی و توسعه، 19(34): 217-237.
عزیزی، ج. و ترکمانی، ج. 1380. تخمین توابع تقاضای انواع گوشت در ایران. فصلنامه ی اقتصاد کشاورزی و توسعه، 34: 17-35.
فلسفیان، آ. و قهرمانزاده، م. 1391. انتخاب سیستم تابعی مناسب جهت تحلیل تقاضای انواع گوشت در ایران. نشریه پژوهشهای صنایع غذایی، 22(2): 176-187.
قاسمی، ح. 1373. نهادینه کردن امنیت غذایی: دیدگاهها. فصلنامهی اقتصاد کشاورزی و توسعه، 39-46.
قرشی ابهری.، ج. و صدرالاشرافی، م. 1384. برآورد تقاضای انواع گوشت در ایران با استفاده از سیستم تقاضای تقریباً ایدهآل. مجله علوم کشاورزی، 11(3): 134-143.
قربانی، م.، شکری، ا .و مطلبی، م. 1389. برآورد الگوی تصحیح خطای سیستم تقاضای تقریبا ایدهآل برای انواع گوشت در ایران. مجله اقتصاد کشاورزی و توسعه، 69 :1-17.
مجاورحسینی، ف .1386. برآورد کششهای قیمتی و درآمدی برای گروههای کالای خوراکی و غیر خوراکی با استفاده از سیستم تقاضای تقریبا ایدهآل. فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه ( ویژه بازارهای کشاورزی)، 15(57): 199-224.
مرکز آمار ایران، سالنامه آماری، 1391.
نورا... زاده، ا. 1378. سیستم معادلات تقاضای تقریباً ایده آل سه مرحلهای برای بخش خوراک و گوشت در مناطق شهری ایران. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه آزاد اسلامی. واحد علوم و تحقیقات، تهران.
Anderson, R. 1980. Some theory of inverse demand for applied demand analysis. European Economic Review, 14(3): 281–290.
Barten, A. P. and Bettendorf. L. J .1989. Price Formation of Fish: An Application of an Inverse Demand System. European Economic Review, 33(8): 1509–25.
Brown, Mark G., Jonq Ying, Le., James, L. and Seale, J. R .1995. A Family of Inverse Demand Systems and Choice of Functional Form. Empirical Economics, 20(3): 519–30.
Daneshvar, M. K., Shahnoushi, N. and Rezapour, F. 2010. An Experimental Comparison between Demand Systems of Major Food Groups in Urban Economics. American Journal of Applied Sciences, 7 (8) : 1164-1167.
Eales, J., Durham, C. and Wessells, C. R. 1997. Generalized models of Japanese demand for fish. American Journal of Agricultural Economic, 79: 1153-1163.
Eales, J. and Wessells, C. R. 1999. Testing separability of Japanese demand for meat and fish within differential demand systems. Journal of Agricultural and Resource Economics, 24: 114-126.
Huang, K. S. 1988. An Inverse Demand System for U.S. Composite Foods, American Journal of Agricultural Economics, 70:902-909.
Karagiannis, G., Katranidis, S. and Velentzas, K. 2000. An error correction almost ideal demand system for meat in Greece”, Agricultural Economics, 22: 29–35.
Lee, Y. 2007. Analysis of the Impact of Fish Imports on Domestic Crawfish Prices and Economic Welfare Using Inverse Demand Systems. Doctoral Thesis. Louisiana State University andAgricultural and Mechanical College.
Park, H., Thurman, W.N. and Easly, J. E .2004. Modeling Inverse Demands for Fish: Empirical Welfare Measurement in Gulf and South Atlantic Fisheries. Marine Resource Economics, (19): 333–351.
Tambi N. E. 1996. The dynamics of household beef consumption in Cameroon. Agricultural Economics 14 : 11-19