امیرقاسمی، ت. 1387. زعفران طلای سرخ. انتشارات آیندگان، تهران. 112 صفحه.
ابریشمچی، پ. 1382. بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مرتبط با شکست خواب و تشکیل گل در زعفران. سومین همایش ملی زعفران ایران. مشهد. آذرماه 1382
رحیمی، ح.، مختاریان، ع.، بازوبندی، م.، رحیمی، ح.، کیانی، م.، بهداد، م. 1387. بررسی اثرات عمق کاشت و آبیاری تابستانه بر جمعیت کنه Rhizoglyphus robini (Acari: Acaridae) در شهرستان گناباد. آفات و بیماریهای گیاهی. 76(1): 18-1
رضایی، ا.، فیضی، ح.، و مرادی، ر. 1398. واکنش خصوصیات کمی و کیفی گل زعفران به زمان قطع آخرین آبیاری و منابع مختلف کودی. زراعت و فناوری زعفران، 7(1): 35-3
رضوانی مقدم، پ.، کوچکی، ع. ملافیلابی، ع.، سیدی، س.م. 1392. اثرات تاریخ و مقادیر کاربرد کاه و کلش گندم برخصوصیات بنه های دختری و گل انگیزی زعفران( (Crocus sativus L. در سال دوم. زراعت و فناوری زعفران. 1(1): 70-55
سجاسی قیداری، ح. و بهروز، ز. 1396. تحلیل اثرات تغییر الگوی کشت ناشی از خشکسالی در مناطق روستایی به محصول زعفران در روستاهای دهستان زبرخان. فصلنامه راهبردهای توسعه روستایی. 4(1): 31-38
صادقی، ب . 1382 . زعفران یک میراث فرهنگی، یک دغدغه ملی. سومین همایش ملی زعفران ایران. مشهد. آذرماه 1382
علیزاده، ا.، سیاری، ن.، احمدیان، ج.، محمدیان، ا. 1388. بررسی مناسبترین زمان شروع آبیاری زراعت زعفران در استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی. مجله آب و خاک. 23(1): 118-109
فیضی، ح.، ملافیلابی، ع.، صحابی، ح.، احمدیان، ا. 1393. اثر شخم حفاظتی و آبیاری تابستانه بر عملکرد گل و شاخصهای کیفی زعفران. نشریه زراعت و فناوری زعفران. 2(4): 263-255
قربانیقوژدی، ح. 1382. تأثیر آبیاری تابستانه بر ویژگیهای زایشی زعفران. سومین همایش ملی زعفران ایران. مشهد. آذرماه 1382
کافی،م.، راشد محصل، م.، کوچکی، ع.، ملافیلابی، ع. 1381. زعفران: فناوری، تولید و فرآوری. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
محمدآبادی، ا., رضوانی مقدم، پ.,فلاحی، ج. 1390. اثرات الگوی کاشت و زمان اولین آبیاری بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.). . بوم شناسی کشاورزی3(1): 96-84
مالکی، م.ر.، ثقه الاسلامی، م.ج.، موسوی، س.غ.، و فیضی، . 1399. .مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلولپاشی محرکهای رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگیهای کیفی زعفران. زراعت و فناوری زعفران. 8 (4): 525-511
مسافری، ض.، 1380. اثر رژیمهای مختلف آبیاری بر عملکرد زعفران. پایاننامه کارشاسی ارشد آبیاری و زهکشی. دانشگاه فردوسی مشهد.
Behdani, M., Nassiri, A.M., and Koocheki, A.A. 2003. Modeling saffron flowering time across a temperature gradient. 2th International Symposium on Saffron Biology and Technology, Albacete, Spain, 22-25 October 2003, p. 215-218.
Benschop, M., 1993. Crocus, In: The physiology of flower bulbs. Hertogh, A., de. Nard, M. Leed. (Eds.) Amsterdam, Elsevier, (Chapter 19), pp. 257–283.
Bicharanloo, B., Rezvani Moghaddam, P., Asadi, G. 2020. Does summer irrigation alter nitrogen uptake and utilisation efficiency of saffron (Crocus sativus L.) for different organic and chemical fertilisers?, Archives of Agronomy and Soil Science, DOI:10.1080/03650340.2020.1808200
Daneshvar Kakhki, M., and Farahmand Gelyan, K. 2012. Review of interactions between e- commerce, brand and packaging on value added of saffron: a structural equation modeling approach. African Journal of Business Management 6(26): 7924-7930.
De-Maastro, G., Ruta, C., 1993. Relation between corm size and saffron flowering. Acta Horticultura 344: 512-517.
Koul, K.K. and Farooq, S. 1984. Growth and differentiation in the shoot apical merist of the saffron plant. (Crocus sativus L.). Journal Indian Botany Society. 63: 153-160.
Molina, R.V., Valero1, M., Navarrol, Y., Guardiola, J.L., García-Luis, A. 2005. Temperature effects on flower formation in saffron (Crocus sativus L.). Scientia Horticultura 103: 361-379.
Temperini, O., Rea, R., Temperini, A., Colla, G., and Rouphael. 2009. Evaluation of saffron (Crocus sativus L.) production in Italy: Effect of the age of saffron fields and plant and plant density. Food, Agriculture and Environment 7: 19-23.
Yamane, T. 1967. Elementary sampling theory. Englewood Clius, NJ, USA: Prentice- Hall.