توسعه روستایی
بررسی وضعیت دسترسی خانوارهای روستایی به غذا در دهستان شاوور

جاسم گلابی فر؛ علی اکبر براتی؛ خلیل کلانتری

دوره 10، شماره 2 ، تیر 1402

https://doi.org/10.22048/rdsj.2022.338514.2014

چکیده
  دسترسی به غذا یکی از مهم‌ترین اجزای امنیت غذایی است که نقش مهمی در تحقق امنیت غذایی هر جامعه‌ای دارد. دسترسی به غذا دارای سه مؤلفه اصلی شامل دسترسی فیزیکی، اقتصادی و تداوم دسترسی است. مطالعه حاضر به بررسی وضعیت دسترسی خانوارهای روستایی به غذا در دهستان شاوور پرداخته است. جامعه آماری تحقیق را کلیه خانوارهای روستایی این دهستان تشکیل ...  بیشتر