راهبردهای توسعه روستایی، نشریه‌ای با تناوب انتشار فصلنامه‌ای، قالب چاپی- الکترونیکی با دسترسی آزاد و سیاست داوری تخصصی دو سو‌ناشناس در بررسی مقالات است که توسط دانشگاه تربت حیدریه و با همکاری انجمن توسعه روستایی ایران منـتشر می‌شود. این نشریه مباحث مهم و اساسی مرتبط با اقتصاد تعاونی‌های تولید و مصرف کشاورزی؛ بازاریابی و تجارت محصولات کشاورزی در روستا؛ بیمه محصولات کشاورزی؛ ترویج کشاورزی و تولید مصرف؛ توسعه روستایی و سیاست کشاورزی؛ توسعه و عمران روستایی؛ جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی؛ کشاورزی و توسعه پایدار روستایی و سایر موضوعات مرتبط می‌پردازد. در این نشریه مقالات پژوهشی در محورهای موضوعی نشریه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. مقالاتی که برای چاپ در این نشریه پذیرش می‌شوند، نباید قبلاً در نشریه دیگری چاپ و یا به‌طور هم‌زمان به دیگر نشریات ارسال شده باشند.

تاریخچه

پروانه انتشار نشریه علمی راهبردهای توسعه روستایی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

نشریه علمی راهبردهای توسعه روستایی بر اساس مجوز نامه شماره 3/18/155614 مورخه 1397/07/07 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر می‌گردد.

پروانه انتشار نشریه علمی راهبردهای توسعه روستایی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

به موجب ماده 13 قانون مطبوعات مصوب 28/12/1364 پروانه انتشار نشریه علمی راهبردهای توسعه روستایی به شماره ثبت 79224صادر گردیده است و نشریه دارای مجوز انشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌باشد.

سیاست‌های مالی

هزینه‌های پردازش مقاله

از آنجایی که دانشگاه تربت حیدریه تمام هزینه‌های انتشار "راهبردهای توسعه روستایی" را پشتیبانی کرده است، هزینه بررسی مقاله و سایر هزینه‌های انتشار در این نشریه برای نویسندگان رایگان است.

هزینه اشتراک

نشریه "راهبردهای توسعه روستایی" به‌عنوان یک نشریه الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می‌شود، بنابراین همه مقالات بلافاصله پس از بررسی فرآیند و پذیرش بدون هزینه برای خواندن، توزیع و/یا استفاده مجدد به صورت آنلاین در دسترس هستند.

سیاست‌های دسترسی باز

نشریه "راهبردهای توسعه روستایی" تحت شرایط و معیارهای مجوزCreative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY 4.0)   منتشر می شود و دارندگان مجوز فقط در صورت استناد به مقاله منتشر شده اصلی می‌توانند آثار را کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند.

سیاست‌های انتشار

نشریه "راهبردهای توسعه روستایی" پیرو کمیته اخلاق نشر (COPE)  است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد.

آدرس تماس

نشریه راهبردهای توسعه روستایی