امانی، ج. خضری آذر، ه. و محمودی، ح. 1391. معرفی مدلیابی معادلات ساختاری به روش حداقل مجذورات جزئی (PLS-PM) و کاربرد آن در پژوهشهای رفتاری. دانش روانشناختی، 1(1):
55-41.
باقریراد، ا.، نوروزی، پ. و فصاحت، پ. 1397. مقایسه محصولات کشاورزی ارگانیک، سنتی و تراریخته، دو فصلنامه مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی، 7(1):
114-103.
بهادری، م. 1399. تولید 990 هزار تن برنج سفید در مازندران، خبربان. قابل دستیابی در: https://khabarban.com/a/30508262. قابل دسترسی در 10/1/1397.
پاپزن، ع. و شیری، ن. ا. 1391. بررسی موانع و مشکلات توسعه کشاورزی ارگانیک، فصلنامه اقتصاد فضا و توسعه روستایی، 1(1):
15-1.
قابل دستیابی در: www.isna.ir/news/99041914151
. قابل دسترسی در 10/1/1397.
چراغویسی، س.، زرافشانی، ک. و شرفی، ل. 1399. بررسی ویژگیهای نوآوری پذیرش کشت نخود پاییزه در شهرستان روانسر، کرمانشاه(کاربست نظریه راجرز)، مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی، 16(1):
130-113.
حمزهای، ج. و نجاری، س. 1392. بررسی امکان کاهش مصرف کود شیمایی نیتروژنه با استفاده از کود زیستی نیتروکسین در تولید گیاه دارویی انیسون (
Pimpinella anisum L.). مجله دانش کشاورزی و تولید پایدار، 23(4):
70-57.
دارابی، ه. 1386. کشاورزی ارگانیک: مسیر صحیح توسعه کشاورزی و امنیت غذایی. ماهنامه کشت، دام و صنعت، 95:
17.
شفیعی، ف.، رضوانفر، ا. و میرترابی، م. ا. 1397. بررسی عوامل مؤثر بر رفتار استفاده از کودهای زیستی به وسیله کشاورزان استان البرز، فصلنامه علوم و تکنولوژی محیط زیست، 20(1):
118-105.
صفا، ل.، رضائی، ر. ا.، صلاحی مقدم، ن. و کرباسیون، م. 1398. عوامل تأثیرگذار بر قصد استفاده کشاورزان از زنبور براکون در مبارزه با آفت کرم هلیوتیس (.Heliothis spp)گوجهفرنگی در شهرستان طارم. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی، 15(2):
222-205.
غلامی، ح. ا.، لوایی آدریانی، ر. و تفویضی، م. 1396. بررسی عوامل مؤثر بر سازگاری ادراک شده کاربرد کودهای زیستی توسط کشاورزان در شهرستان زنجان، فصلنامه راهبردهای توسعه روستایی، 4(1):
89-75.
کشاورز، س. و موسوی، س. ن. 1397. بررسی موانع و مشکلات و عوامل مؤثر بر توسعه کشاورزی ارگانیک مطالعه موردی: جالیزکاران شهرستان مرودشت، مجله تحقیقات اقتصاد کشاورزی، (10): 3، پیاپی 39:
172-151.
مجردی، غ. ر.، گلباز، س. ش. و عطایی، ح. 1393. تحلیل سازههای پیش برنده و بازدارنده پذیرش کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی زنجان، مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی، 10(2):
15-1.
ملکمحمدی، ا. 1377. ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (جلد دوم). تهران: مرکز نشر دانشگاهی.
Agarwal, R. and Prasad, J. 1999. Are individual differences germane to the acceptance of new information technologies? Decision sciences, 30(2):
361-391.
Barragán-Ocaña, A. and Carmen del-Valle-Rivera, M.D. 2016. Rural development and environmental protection through the use of biofertilizers in agriculture: An alternative for underdeveloped countries? Technology in Society, 46:
90-99.
Chin, W. 1998. The partial least squares approach to structural equation modeling. In G.A. Marcoulides, editor. Modern methods for business research. Mahwah, New Jersey: Lawrence Erlbaum Associates
, 295-303.
Ferto, I. and Forgacs, C. 2009. The Choice between conventional and organic farming-A Hungarian example. CSABA FORGÁCS Paper prepared for presentation at the 113 EAAE Seminar.
Gelgo Dube, B. 2016. Analysis of determination of adoption of organic fertilizer and its effect on smallholder farmers income in Shashemene District, Ethiopia, A Thesis Submitted to the Graduate School in Partial Fulfilment for the Requirements of the Award of Master of Science Degree in Agricultural and Applied Economics of Egerton University.
Hosseini, J. and Ajoudani, Z. 2012. Affective factors in adoption organic farming in Iran, Annals of Biological Research, 3(1):
601-608.
Lahmar, R. 2010. Adoption of conservation agriculture in Europe lessons of the KASSA project. Land Use Policy, 27:
4-10.
Lee U.K. 2017. International Tourism Advertisements on Social Media: Impact of Argument Quality and Source. Sustainability, 9:
1-18.
Ullah, A., Shah, S.N.M., Ali, A., Naz, R., Maha, A. and Kalhoro, S.A. 2015. Factors affecting the adoption of organic farming in peshawar-Pakistan. Agricultural Sceinces, 6(6):
587-593.