آقایی، م. ج. 1395. نقش انقلاب های تکنولوژیک در توسعه کشاورزی و امنیت غذایی. نشریه دو ماهانه علمی انجمن ایمنی زیستی ایران. سال هشتم. شماره 41 و 42 ، تیر و شهریور ماه 1395.
پرمه، ز.، و گیلانپور، ا. 1388. بررسی سیاست های تنظیم بازار برنج در ایران و مقایسه آن با کشورهای منتخب و ارائه راهکارهایی برای بهبود تنظیم بازار آن، بررسیهای بازرگانی، شماره 38، 49-32.
تاری، ا. 1369. محصولات اتراتژیک در ایران. حسابدار، شماره 65 و 66.
توحیدفر، م. 1395. برگزاری کارگاه آموزشی برای اهل رسانه با عنوان مسئولیت ملی رسانه در حوزه زیست فناوری. نشریه دو ماهانه علمی انجمن ایمنی زیستی ایران. سال هشتم، شماره 43 ، مهر و آبان ماه 1395.
خبرگزاری کیهان 1396. خطر نفوذ در لایحه برنامه ششم توسعه. کد خبر: ۷۸۳۵۵. تاریخ انتشار: ۰۲ تیر ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۸.
ایسنا (خبرگزاری دانشجویان ایران). 1398. واردات سالانه 5 میلیارد دلار محصولات تراریخته به کشور/کشت تراریخته در ایران گرفتار مافیای واردات شده است. قابل دسترسی در آدرس اینترنتی: .http://alborz.isna.ir
خبرگزاری مشرق. 1398. میزان واردات محصولات تراریخته از زبان رئیس سازمان محیط زیست. قابل دسترسی در آدرس اینترنتی:
https://www.mashreghnews.ir
جیمز، ک. 2016. ده نکته در بیستمین سال تجاری سازی جهانی محصولات تراریخته: 996 1تا 2016. نشریه دو ماهانه علمی انجمن ایمنی زیستی ایران، 8 (41 و 42): تیر و شهریور ماه 1395.
صافیسیس، ی. موحدمحمدی، س. ح. رضوانفر، ا. پیشبین، ا. ر. و رضایی، ع. 1398. تحلیل عوامل مؤثر بر سطح بکارگیری فناوری محصولات تراریخته در مراکز تحقیقات کشاورزی ایران. علوم ترویج و آموزش کشاورزی، 15(1): 22-1.
صافیسیس، ی. و رضوانفر، ا. 1398. تحلیل محتوای دیدگاه پژوهشگران مراکز تحقیقات کشاورزی در خصوص مخالفت با کشت و مصرف محصولات تراریخته در ایران. پژوهشها ترویج و آموزش کشاورزی، 12(4): 40-27.
ذوالعلی، ج.، حاجتپور، ز.، معلی، م.، کهک، س.، درویشروحانی، ب.، فکوری، ش.، و نوروزی، ا. 1397. پاسخ به شبهات تراریخته از دریچه علم. گاهنامه تخصصی بیوتکنولوژی و محصولات تراریخته، 2: 43-1.
Abdullah, A.H.M., Afrad, M.S.I., Bhuiyan, A.A.H., Haque, M.E., and Islam, T. 2018. Attitude andconsumption of Bangladeshi professionals toward biotechnological products. Agriculture and Food Security, 7(1), 2-18.
Bengtsson, M. 2016. How to plan and perform a qualitative study using content analysis. Nursing Plus Open, 2(6), 8-14.
Bloom, V. 2010. Nourishing the planet in the 21st century. Plant science classroom material for high schools in Ontario. Canada: Nutrients for Life Foundation.
Bonny, S. 2003. Why are most Europeans opposed to GMOs? Factors explaining rejection in France and Europe. Electronic Journal of Biotechnology, , 6(2), 50–71.
Burns, N. and Grove, S.K. 2005. The Practice of Nursing Research: Conduct, Critique and Utilization. Elsevier Saunders, St Louis.
Daño, E. C. 2007. Potential socio-economic, cultural and ethical impacts of GMOs: Prospects for socio-economic impact assessment. Third World Network.
Dewar, A.M., M. May, I. Woiwod, L. Haylock, G. Champion, B.H. Garner, R.J.N. Sands, A. Qi, and J. Pidgeon. 2003. "A Novel Approach to the Use of Genetically Modified Herbicide Tolerant Crops for Environmental Benefit." Proceedings of the Royal Society. Biological Sciences, 270(1513), 335-340.
Dries, L., Heijman, W., Jongeneel, R., Purnhagen, K., and Wesseler, J. 2019. EU Bioeconomy Economics and Policies: Volume II.
Elo, S., and Kyngäs, H. 2008. The qualitative content analysis process. Journal of advanced nursing, 62(1), 107-115.
Elo, S., Kääriäinen, M., Kanste, O., Pölkki, T., Utriainen, K., and Kyngäs, H. 2014. Qualitative content analysis: A focus on trustworthiness. SAGE open, 4(1), 2158244014522633.
Erlingsson, C., and Brysiewicz, P. 2017. A hands-on guide to doing content analysis. African Journal of Emergency Medicine, 7(3), 93-99.
Falk, M.C., Chassy, B.M., Harlander, S.K., Hoban, T.J., McGloughlin, M.N., and Akhlaghi, A.R. 2002. Food biotechnology: benefits and concerns. American Society for Nutritional Sciences. 132(6):1384-1390.
Farid, M., Cao, J., Lim, Y., Arato, T., and Kodama, K. 2020. Exploring Factors Affecting the Acceptance of Genetically Edited Food Among Youth in Japan. International Journal of Environmental Research and Public Health, 17(8), 2935.
Ghanian, M., Ghoochani, O. M., Kitterlin, M., Jahangiry, S., Zarafshani, K., Van Passel, S., and Azadi, H. 2016. Attitudes of agricultural experts toward genetically modified crops: A case study in Southwest Iran. Science and Engineering Ethics, 22(2), 509-524.
Ghasemi, S., Karami, E., and Azadi, H. 2013. Knowledge, attitudes and behavioral intentions of agricultural professionals toward genetically modified (GM) foods: A case study in Southwest Iran. Science and Engineering Ethics, 19(3), 1201-1227.
Ghoochani, O. M., Ghanian, M., Baradaran, M., and Azadi, H. 2017. Multi stakeholders’ attitudes toward Bt rice in Southwest, Iran: Application of TPB and multi attribute models. Integrative Psychological and Behavioral Science, 51(1), 141-163.
Ghoochani, O. M., Ghanian, M., Baradaran, M., Alimirzaei, E., and Azadi, H. 2018. Behavioral intentions toward genetically modified crops in Southwest Iran: a multi-stakeholder analysis, Environment Development Sustainable, 20(4), 233–253.
James C. 2008. Global status of commercialized biotech/GM crops. International service for the acquisition of agri-biotech application. Available at the:http://www.isaaa.org.
Kimenju, S. C., De Groote, H., Karugia, J., Mbogoh, S., and Poland, D. 2005. Consumer awareness and attitudes toward GM foods in Kenya. African Journal of Biotechnology, 4(10), 71-93.
Klümper, W., and Qaim, M. 2014. A Meta-Analysis of the Impacts of Genetically Modified Crops. PLoS ONE 9(11): e111629. Available at https://doi.org/10.1371/journal.pone.0111629
Locatelli, G. O. 2020. Biological Control as a Tool for Sustainable Development: For Increase the Distribution and Income Generation. In Bioeconomy for Sustainable Development (pp. 53-63). Springer, Singapore.
Ma, Y. 2015. Consumers’ Different Attitudes towards Genetically Modified Food in the United States and China. Studies in Asian Social Science, 2(2), 1-17.
Mohapatra, A. K., Priyadarshini, D., and Biswas, A. 2010. Genetically Modified Food: Knowledge and Attitude of Teachers and Students. Journal of Science Education Technology, 19(7), 489–497.
Morse, J. M. 1994. Critical Issues in Qualitative Research Methods. Sage Publications, London.
Paris, Thelma R. 1998. «Technology and Policy Needs of Poor Women in Asian Rice Farming», Gender, Technology and Development, Vol. 2, No. 2 (187-218) 1998.
Prasad, B. D. 2008. Content analysis. Research methods for social work, 5, 1-20.
Qaim, M. 2009. The Economics of Genetically Modified Crops, Annual Review of Resource Economics, 1, (1), 665-694.
Rusly, N. S., Amina, L. and Zainol, Z. A. 2011. The need for Biosafety education in Malaysia. Procedia Social and Behavioral Sciences, 15 (2011) 3379–3383.
Steele, F. and Aubusson, P. 2004. The Challenge in Teaching Biotechnology. Research in Science Education, 34(6), 365–387.
Sharma, R. 2012. Ensuring the success of feed the future: Analysis and recommendations on gender integration. Global agricultural development initiative issue briefs are published by The Chicago Council on Global Affairs.
Vàzquez-Salat, N., Salter, B., and Smets, G. 2010. International multi-level governance of GMOs: The EU, USA and India cases.
Vàzquez-Salat, N., Salter, B., Smets, G., and Houdebine, L. M. 2012. The current state of GMO governance: are we ready for GM animals?. Biotechnology advances, 30(6), 1336-1343.
Vàzquez-Salat, N. 2013. Are good ideas enough?: The impact of socio-economic and regulatory factors on GMO commercialisation. Biological research, 46(4), 317-322.
Weber, R. P. 1990. Basic content analysis (No. 49). Sage.
Wong ,A. Y. T., and Chan, A. W. K. 2016. Genetically modified foods in China and the United States: A primer of regulation and intellectual property protection. Food Science and Human Wellness, 5 :124–140.
Zhang, M., Chen, C., Hu, W., Chen, L., and Zhan, J. 2016. Influence of source credibility on consumer acceptance of genetically modified foods in China. Sustainability, 8(9): 899-921.