ترویج و آموزش کشاورزی
بررسی سنجش وضعیت ناامنی غذایی خانوارهای شهرستان باوی

بهمن خسروی پور؛ منا درانی؛ امید مهراب قوچانی

دوره 4، شماره 2 ، مرداد 1396، ، صفحه 231-246

https://doi.org/10.22048/rdsj.2017.58203.1566

چکیده
  ناامنی­­غذایی از مقوله­هایی است که تأثیر جدی بر وضعیت تغذیه افراد جامعه به­جای می­گذارد. ناامنی غذایی و گرسنگی، تبعات جسمی، روانی، اجتماعی و اقتصادی بسیاری به همراه دارد. تأمین امنیت­غذایی جامعه یکی از اهداف کلان برنامه­ریزی‌های توسعه اقتصادی اجتماعی است. هدف اصلی مطالعه حاضر سنجش میزان سطوح ناامنی غذایی در شهرستان ...  بیشتر

شناسایی عوامل مؤثر بر نگرش سبزیکاران شهرستان باوی استان خوزستان نسبت به کشاورزی ارگانیک

مرضیه موسوی؛ بهمن خسروی پور؛ علی سرخی

دوره 1، شماره 4 ، دی 1393، ، صفحه 105-118

https://doi.org/10.22048/rdsj.2015.9687

چکیده
  اهمیت کشاورزی ارگانیک و نقش حیاتی آن در توسعه پایدار انکارناپذیر است و تصمیم به پذیرش آن تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار می‌گیرد. یکی از مهم‌ترین عوامل،نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی ارگانیک می‌باشد؛ زیرا فعالیت و تصمیم‌گیری افراد نسبت به هر پدیده‌ای تحت تأثیر نگرش آن‌هامی‌باشد. هدف از انجام پژوهش، شناسایی عوامل مؤثر بر نگرش سبزی‌کاراننسبت ...  بیشتر